• Slider Bigger Screen, Bigger Smile NL
  • Slider Welcome NL
    Ontdek de creatieve mogelijkheden van het grote scherm en daarbuiten. Read More
  • 1
  • 2

Films 2017: vind jouw match

'Despicable Me 3', 'Pirates of the Caribbean 5', 'Star Wars: Episode 8': aan sommige avonturen komt nooit een einde. En voor jou begint het nu pas echt, want in 2017 kan je kiezen voor welke film jouw reclamespot wordt vertoond. 

Onderzoek: Reclamebeleving op verschillende schermformaten

Bigger screen, bigger smile. Als bioscoopregie zijn we 100% overtuigd van de impact van het grote scherm. Dat kunnen we vanaf nu ook bewijzen. Samen met onderzoeksbureau Profacts heben we een vergelijkend biometrisch onderzoek gedaan naar de reclamebeleving op verschillende schermformaten.

Gezien in de bioscoop: Reclame die mensen blij maakt

Onlangs zorgden we met adverteerder Hello Bank voor een verrassing in de bioscoopzaal. Wij filmden met een verborgen camera de nietsvermoedende, lachende bioscoopbezoekers en beloonde de breedste lach met een grote verrassing. Het resultaat? Bigger screen, bigger smile!

Dit was de Cannes Lions Night 2016

Op 22 september organiseerden we samen met Clear Channel en IP de Cannes Lions Night. De Belgische winnaars van het Cannes Lions Festival veroverden eindelijk hun 23 trofeeën. Voor iedereen werd het een smakelijk feest. Wie stoefte het meest met de overwinning? Kijk zelf maar.

Alle nieuwsberichten