Op zaterdag 24 mei rollen vijf Belgische bioscopen de rode loper uit op de Magnum Nacht van het Palmares. De avond start met de live-uitzending van de prestigieuze slotceremonie van het Filmfestival van Cannes. Na de uitreiking van de Gouden Palm volgt een filmvertoning uit de officiële selectie van het festival. En jij, jij kan er bij zijn!

Een avond vol glitter en glamour

Jouw favoriete bioscoop verandert op zaterdag 24 mei eventjes in Cannes in het klein. Om 18 uur zwaaien Kinepolis Antwerpen, Kinepolis Gent, Acinapolis Namur, Kinepolis Liège en UGC De Brouckère de deuren open voor een glamoureuze filmavond.

Die start met een drankje en een tasting van een gloednieuw Magnum-ijsje. Om 19 uur neem je plaats voor de uitreiking van de Gouden Palm op het 67e Filmfestival van Cannes.

Nagenieten kan met een van de drie films geselecteerd uit de officiële selectie van het festival: Grace of Monaco, The Homesman of Deux jours, une nuit.

Win jouw VIP-ticket

Ter ere van zijn 25e verjaardag organiseert Magnum een wedstrijd in samenwerking met Delhaize. Doe mee vanaf 14 mei en win jouw VIP-ticket naar de Magnum Nacht van het Palmares.

Blijf op de hoogte

Volg de laatste nieuwtjes over het Filmfestival van Cannes op de voet via Facebook.

 

 

Benieuwd hoe het er op de Nacht van het Palmares aan toe ging? Klik hier.

{dgcontactinfo 17}{/dgcontactinfo}