cordessurciel

Waar beter dan in de bioscoop kan je mensen laten proeven van een sfeer van een vakantiebestemming? Na een geslaagde campagne in 2010, kiest Atout France (Dienst voor Toerisme Frankrijk) ook dit jaar voor bioscoop om de mooiste plekjes van de Midi-Pyrénées aan te prijzen.

Volgens Vanessa Renaud, Adjunct directrice & Marketing diensthoofd, hebben ze daar alle reden toe. “Na de campagne van vorig jaar hebben we een post-test uitgevoerd. De resultaten hiervan en de enthousiaste reacties van de mensen die de spot gezien hadden, hebben ons overtuigd van de troeven van het medium bioscoop.”

“Bioscoop is het medium bij uitstek om schoonheid en de grandeur van de geklasseerde monumenten te tonen, om de bestemming echt tot leven tot brengen voor de kijkers”, vertelt Vanessa Renaud. “De beelden spreken voor zich, ze nemen de kijker mee op een reis in deze magnifieke regio, ze doen ons eventjes ontsnappen uit onze dagdagelijkse omgeving. Ons doel was Belgen zin te geven om de regio te ondekken en daar zijn we met deze bioscoopcampagne meer dan in geslaagd.”

Overtuigd om je volgende vakantie door te brengen in de Midi-Pyrénées? Ontdek hier alvast de mooiste plekjes: www.mooisteplekjes-midipyrenees.be

 

{dgcontactinfo 17}{/dgcontactinfo}