Het is weer zover: Brightfish mag als officiële Belgische vertegenwoordiger van het Cannes Lions festival dit jaar opnieuw een team straffe reclamemakers en marketers naar Cannes sturen om deel te nemen aan respectievelijk de Young Lions en Young Marketers Competition.

Hiervoor organiseert Brightfish op 3 mei een reeks hands-on masterclasses met kleppers uit de reclame- en marketingwereld. Geen oppervlakkig LinkedIn-gewauwel, maar wel exclusieve en interessante workshops waar je als creatief of marketer echt iets aan hebt.

De Young Lions zullen ondergedompeld worden in de wereld van cinema en camera door Belgisch toptalent zoals Dirk Domen, Piet Deyaert, Pieterjan Claessens, Jurgen Leemans & Merlin Vandenbossche van Geronimo, terwijl de Young Marketers alle ins- and outs over presenteren en briefings opmaken zullen meekrijgen van topmarketer- en strategen.

Na de workshops krijgen zowel de Young Lions als Young Marketers een challenge voorgeschoteld waar hun vindingrijkheid en doorzettingsvermogen zal worden getest.

De twee winnende teams die daar uit de bus komen, mogen op onze kosten naar de Cannes Lions om daar mee te dingen naar de officiële Young Lions & Young Marketers Competition.

Inschrijven is gratis en kan tot en met 25 april.

Meer info vind je hier:

• Young Lions : https://younglions.brightfish.be/
• Young Marketers : https://youngmarketers.brightfish.be/