Young Lions Competitions Belgium

In navolging van Cannes Lions die dit jaar niet zal plaatsvinden, worden ook de Belgische selecties van de Young Lions FILM en Young Marketers Competition verschoven naar volgend jaar.

De 20 Young Marketers teams die al ingeschreven waren en hun briefingsopdracht hadden voltooid, nemen automatisch deel aan de volgende editie. Elf doorwinterde senior marketers en creatieven zullen in het voorjaar van 2021 beslissen over het Belgisch winnend Young Marketers team. Dit team zal in Cannes Lions deelnemen aan de internationale Young Marketers Competition. Brightfish organiseert de Young Marketers Competition samen met BAM, Belgian Association of Marketing.

https://invite.brightfish.be/YMC2020#/jury

Ook de Young Lions FILM Competition gericht naar jonge creatieven, zal volgend jaar hernomen worden. Aan de inhoud van de Competition wijzigt niets. Teams downloaden de briefing op de wedstrijdwebsite en schrijven hiervoor een script uit. Uit alle scripts maakt de jury een shortlist op van de beste teams. Deze geselecteerde teams mogen hun script dan verfilmen. Het winnend team zal dan ons land mogen vertegenwoordigen tijdens Cannes Lions 2021 van 21 tot 25 juni.