Het is weer reikhalzend uitkijken naar Eurobest, van 1 tot 3 december. Met dit festival zetten de organisatoren van Cannes Lions de Europese creativiteit in de bloemetjes. Dit jaar wordt de Arenbergschouwburg in Antwerpen voor drie dagen omgedoopt tot “House of Creativity”. Er worden awards uitgereikt en ideeën gedeeld. Deze Belgische creatieven spelen er een thuismatch:

Steffen Vander Mynsbrugge & Benoît Vancauwenberghe

Durf jij weleens een stagiair aannemen? Doen, menen Steffen Vander Mynsbrugge & Benoît Vancauwenberghe. Zij zijn respectievelijk CEO en Creative Director bij 20Something. Het Brusselse agentschap werd 5 jaar geleden opgestart en gerund door studenten. Nog steeds krijgen jonge mensen er alle kansen. Bij 20Something weten ze als geen ander dat je niet alleen aan, maar vooral ook ván je stagiairs leert. Wat dan juist kom je te weten op 1 december, om 13u, in The Studio.

Philippe Fass

Creatieven boven de 50 jaar: waar zitten ze en kunnen we nog iets van hen leren? De Creative Director bij Happiness zocht er 50 voor een mooie steekproef. Hij gooide de antwoorden samen in luchtige filmpjes en serieuze statistieken en komt ze graag presenteren op 1 december, om 16u, op The Inspiration Stage.

Peter Ampe

Stappend naar het toilet of op weg naar de bakker: de beste ideeën overvallen ons wanneer we wandelen. Maar als we nu eens gingen lopen? Peter Ampe, Executive Creative Director bij DDB Brussels is er van overtuigd dat onze ideeën dan nog verrassender worden. Voor de conditie kan het ook al geen kwaad. Start to run, op 2 december om 15u in The Studio.

Voilà, als representative van de Lions Festivals doen we graag eens een suggestie, maar kijk zeker naar het programma om dit lijstje aan te vullen.