james bond hoofd

Eind oktober verschijnt ‘Skyfall’ in onze zalen. De 23e James Bond film is meteen ook de 3e waarin Daniel Craig in de huid kruipt van ‘007’: Goed nieuws dus voor de vrouwelijke bioscoopgangers. Maar ook voor de mannen. Als je de meeslepende trailer ziet, weet je meteen waarom.

Er is maar één man ter wereld die explosies en vuurgevechten kan overleven in een maatpak dat eruit ziet alsof het pas van de droogkuis komt: Bond… James Bond. En vanaf 26 oktober kunnen we ons weer in de bioscoopstoel nestelen voor ‘Skyfall’: een spiksplinter nieuw verhaal over Ian Fleming’s geesteskind, geregisseerd door Sam Mendes (‘American Beauty’ & ‘Jarhead’). Deze trailer bewijst dat Engelands meest stijlvolle geheim agent zelfs na 23 films nog steeds scherp staat:

Ook ‘Skyfall’ heeft weer alle typische ingrediënten voor een goeie Bond film: Daniel Craig in de hoofdrol, flitsende actiescènes, knappe Bond-babes en een verhaal waarin James de wereld nog maar eens van de ondergang redt.

Maar James Bond knapt ook nog andere klusjes op. De Queen begeleiden naar de openingsceremonie van de Olympische Spelen, bijvoorbeeld. Een geslaagde promostunt tijdens de grootste televisieshow ter wereld: