campagnebeeld film days klein

De BNP Paribas Fortis Film Days komen er aan, en hoe! Door het succes van vorig jaar kunnen filmfanaten in het hele land nu gedurende 4 dagen (van 21/09 tot 24/09) in plaats van 3 hun hart ophalen aan 4 euro per film.

De vorige editie van de BNP Paribas Fortis Film Days was een voltreffer met maar liefst 390.000 bezoekers in 3 dagen. En daarom werd beslist deze succesformule met een dag uit te breiden. Dit jaar kan je op woensdag 21, donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 september 2011 in heel België naar de bioscoop voor slechts 4 euro per filmvoorstelling.

Op het programma staan bovendien enkele langverwachte avant-premières voor dezelfde aantrekkelijke prijs. In totaal zullen zestien films voor het eerst aan het grote publiek worden voorgesteld waaronder acht van internationale films zoals ‘Contagion’, ‘Drive’ en ‘The Change-up’ en acht Belgische (co-)producties.

De Belgische Nederlandstalige en Franstalige film krijgt een ere-plaats tijdens deze editie. BNP Paribas Fortis heeft met Cinevox (www.cinevox.be) de Belgische film al willen ondersteunen. En ook tijdens de BNP Paribas Fortis Film Days zal deze extra in the picture worden gezet, met ondermeer avant-premieres van eigen bodem waaronder ‘Quixote’s Island’ de debuutfilm Didier Volckaert en ‘La Fée’, de komedie van Dominique Abel, Fiona Gordon en Bruno Romy die dit jaar op een stevig applaus werd onthaald in Cannes.

Ontdek de programmering en nog veel meer op www.filmdays.be.

Wil je zelf je merk linken aan een dergelijk filmevenement? Neem dan contact op met Nathalie, Catherine, Roel of Thierry.