Vorige maand was er “Captain America: The Winter Soldier”. Deze maand “The Amazing Spider-Man 2”. Daar houdt het echter niet op! Vanaf 21 mei zijn alle ogen gericht op “X-Men: Days of Future Past”. In augustus volgt de lancering van een nieuw superheldenteam: “Guardians of the Galaxy”. Stormloop op de cinema gegarandeerd!

 

Topcast voor X-Men: Days of Future Past (3D)

“X-Men: Days of Future Past” komt uit op 21 mei. In de film zijn verschillende personages uit de originele X-Men trilogie opnieuw van de partij. De acteurs die meespelen zijn niet de minste: Hugh Jackman, Ian McKellen, Patrick Stewart, Halle Berry, Ellen Page, Shawn Ashmore, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence … zijn slechts een kleine greep uit de absolute topcast!

Geen Marvel-film is trouwens compleet zonder een cameo-verschijning van de bedenker en Amerikaanse stripauteur Stan Lee. Benieuwd naar welke rol Lee op zich neemt in “X-Men: Days of Future Past”? Check alvast de trailer!

 

Grote namen voor Guardians of the Galaxy

In augustus komt “Guardians of the Galaxy” in de zalen. De futuristische actiefilm van James Gunn vertelt het verhaal van Star-Lord (Chris Pratt), die een mysterieus object gestolen heeft en daarom opgejaagd wordt door Ronan (Lee Pace). Star-Lord zal enkel kunnen overleven als hij een alliantie sluit met een groep outcasts (gespeeld door Dave Bautista, Zoe Saldana, Vin Diesel en Bradley Cooper).

 

Marvel Cinematic Universe

Marvel Studios is de studio die internationale filmhits als Iron Man, Spider-Man en The Avengers van het stripverhaal naar het witte doek bracht. Door personages uit de verschillende films samen op te voeren, creëerde Marvel met veel succes Marvel Cinematic Universe.

De verwachtingen voor de twee nieuwe Marvel-films zijn hooggespannen. Mis deze films dus niet!