darknightrises pic 3

Het stereotiep beeld dat vrouwen enkel naar de bioscoop afzakken voor romantische komedies, opzwepende dansfilms of de nieuwste prent van Ryan Gosling, mag je definitief uit je hoofd zetten. Want uit een rondvraag bij onze vrouwelijke collega’s blijkt dat ook steeds meer dames hun weg vinden naar zalen waar films draaien met een flinke portie actie en humor.

 

 

 

 

En de nieuwe Batmanfilm ‘The Dark Knight Rises’ is er zo één.
Kijk en oordeel vooral zelf:

 

 

Christian Bale die opnieuw in de huid van Batman kruipt, de knappe Anne Hathaway die een vrijgevochten Catwoman speelt en superschurk Bane die je koude rillingen zal bezorgen. Als je ‘t onze vrouwelijke collega’s vraagt, wordt dit een superheldenprent die zowel bij mannen als bij vrouwen in de smaak zal vallen.

Ook Deirdre Keustermans, Marketing Director van 20th Century Fox Belgium, heeft hoge verwachtingen:

 

“Christopher Nolan heeft het superheldengenre met zijn Batmantrilogie naar een hoger niveau getild. Daarom kunnen de films elke keer opnieuw rekenen op een trouwe en groeiende fanbase van mannen én vrouwen.”

 

‘The Dark Knight Rises’ verschijnt bij ons op 25 juli in de zalen. Maar verschiet niet als je hem die week ook echt ziet rondrijden, want de Tumbler (a.k.a. de Batmobile) komt een week lang naar België!