people wit

Jurgen Cappuyns en Birte De Groote. Zo heten de nieuwe aanwinsten die ons team vanaf deze maand versterken. Jurgen komt aan het hoofd te staan van de regionale sales afdeling, terwijl Birte de nieuwe Sales Assistant van Thierry Jourquin wordt.

We waren er al een tijdje naar op zoek en hebben ze nu eindelijk gevonden: twee gemotiveerde en ervaren professionals met een hart voor bioscoop en een neus voor goede reclame.

**Tromgeroffel**

Dit zijn ze: 

 

Jurgen Cappuyns

 

Ik leef volgens het motto: ‘Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!’

Die positieve instelling zal Jurgen zeker van pas komen in zijn kersverse functie aan het hoofd van onze regionale sales afdeling. Een job die hem, met meer dan 14 jaar ervaring als sales representative & field sales manager bij Coca-Cola Enterprises Belgium, op het lijf is geschreven. Dat hij een echte teamplayer is, bewijst hij ook als fervent basketbal- en volleybalspeler. Maar ook Jurgens filmsmaak mag er zijn. Onder andere The Godfather, Reservoir Dogs en Saving Private Ryan staan bovenaan zijn lijstje met favorieten. Kortom: de geknipte man voor een job bij Brightfish.

 

Birte De Groote

 

Ik ben open en direct, uitbundig, opgewekt en draag het hart op de tong.

Onze commercieel directeur Thierry Jourquin weet waaraan hij zich kan verwachten. Want deze 29-jarige spraakwaterval wordt vanaf deze maand zijn nieuwe rechterhand. Birte zal als Sales Assistant Thierry en zijn team praktisch ondersteunen in hun commerciële activiteiten. En ze ziet het helemaal zitten om erin te vliegen:

Ik kijk er enorm naar uit om deze nieuwe uitdaging aan te gaan!

Wij kijken er ook naar uit, Birte!

 

Heb je na het lezen van dit artikel ook zin gekregen om bij ons aan de slag te gaan?

Neem dan eens een kijkje op de jobpagina van onze site.

Misschien ben jij wel de man of vrouw die we nog zoeken …