people wit

De digitalisering van bioscoopreclame heeft de vraag naar lokale spots de hoogte ingejaagd. Het was dan ook hoog tijd om de troepen te versterken. Zo gezegd, zo gedaan! En zo kunnen we nu 2 nieuwe Sales Managers verwelkomen in het Brightfish Local Media-team: Elien Bosmans en Fabian Duffieux.

 

Elien Bosmans versterkt het regionale sales team op 5 september. Zij neemt de regio’s Antwerpen en Vlaams Brabant voor haar rekening. Elien leerde het klappen van de zweep eerst bij Innovex als medisch afgevaardigde. De voorbije zes jaar werkte ze in de regionale reclamesector als Account Manager bij Roularta Media Group.

 

Fabian Duffieux ging in juni aan de slag als Sales Manager voor de regio Luik. Fabian deed de nodige commerciële ervaring ervaring op bij Mobistar en Audi en voor het communicatiebureau Comunica.

 

“Dankzij de digitalisering vinden steeds meer regionale adverteerders de weg naar het scherm van hun plaatselijke bioscoop”, vertelt Commercial Director Thierry Jourquin. “Zo kunnen zij nu ook hun doelpubliek op impactvolle manier bereiken. Om deze klanten een nog betere service te bieden, hebben we ons regionaal team versterkt met twee nieuwe collega’s.”

 

Benieuwd hoe we Elien en Fabian hebben overtuigd om bij ons te solliciteren? Klik hier.